Calendar

April 2024
M T W T F S S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

Comunicate

La sediul A.N.R.M.A.P. a avut loc, în data de 20 iulie 2012, o reuniune de lucru din cadrul lucrărilor din cadrul Comitetului Național Consultativ pentru Achiziții Publice (C.N.C.A.P.).

 

 

 

Reuniune a Comitetului Național Consultativ

pentru Achiziții Publice

 

La sediul A.N.R.M.A.P. a avut loc, în data de 20 iulie 2012, o reuniune de lucru din cadrul lucrărilor din cadrul Comitetului Național Consultativ pentru Achiziții Publice (C.N.C.A.C.P.).

Acest eveniment vine ca urmare a concluziilor discuțiilor în urma primei întâlniri, din data de 14 iunie 2012, când domnul Lucian Dan Vlădescu, președintele A.N.R.M.A.P., anunțase o reuniune la jumătatea lunii iulie pentru a se analiza în concret propunerile de modificare a legislației, până la întâlnirea ordinară din luna septembrie 2012 a C.N.C.A.P..

Astfel, în sensul discuțiilor din cadrul celei de a doua întâlniri, membrii grupului de lucru din cadrul Comitetului au trimis către A.N.R.M.A.P. o serie de propuneri pentru modificarea O.U.G. nr. 34/2006 și a H.G. nr. 925/2006. Majoritatea acestor propuneri au fost inserate într-un document de lucru și au fost discutate în cadrul evenimentului din data de 20 iulie.

Lucrările au fost prezidate de către domnul Octavian Constantinescu, Director General A.N.R.M.A.P., doamna Alexandra Mihai, Director A.N.R.M.A.P., fiind invitat să se alăture celor doi și domnul Eugen Teodorovici, Consilier de Stat în cadrul Aparatului de Lucru al Primului Ministru, preluând și domnia sa atribuții de gazdă și prezentând opinia Guvernului României asupra modificărilor aduse legislației în domeniul achizițiilor publice.

În cadrul întâlnirii, au fost dezbătute propunerilor de modificare a legislației în domeniu de către A.N.R.M.A.P., având loc și discuțiipunctuale pe articole și/sau spețe întâlnite în practică, venite din partea participanților la reuniune. Aceste discuții vor fi transpuse în cadrul unei minute de lucru care va fi transmisă grupului de lucru din cadrul C.N.C.A.P..

De asemenea, domnul Eugen Teodorovici a anunțat că documentul cuprinzând toate propunerile de modificare a legislației venite din partea membrilor grupului de lucru din cadrul C.N.C.A.P. vor fi prezentate săptămâna viitoare în ședința de guvern, la un nivel informal, urmând ca, ulterior, să fie stabilită o formă finală care va reprezenta proiectul de modificare a legislație în materie de achiziții publice.

Evenimentul din data de 20 iulie s-a bucurat de transparență totală și deschidere către dialog, membrii C.N.C.A.P. și reprezentanții autorităților implicate, concluzionând că astfel de întâlniri în care schimbul de informații și opinii este activ sunt singura soluție pentru a putea începe îmbunătățirea legislației în domeniul achizițiilor publice.

 

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice

20 iulie 2012  

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.

Facebook

Procurement Paper

Statistici:

Flag Counter

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.