Calendar
September 2020
M T W T F S S
« Aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

A.N.A.P. lansează în consultare publică un nou Ghid

Ghidul privind gestionarea de către autoritățile/entitățile contractante a solicitărilor de clarificări și a răspunsurilor asociate acestora în cadrul procedurilor de atribuire

 

4 Mai 2020, Sursa : Agenția Națională pentru Achiziții Publice (A.N.A.P.)

 

Agenția Națională pentru Achiziții Publice lansează în consultare publică un nou instrument de lucru – Ghidul privind gestionarea de către autoritățile/entitățile contractante a solicitărilor de clarificări și a răspunsurilor asociate acestora în cadrul procedurilor de atribuire, abordând de această dată o temă de interes general, cea a interacțiunii dintre autoritățile contractante și operatorii economici interesați de participarea la procedurile de atribuire în curs.  

Conținutul acestui document are un caracter general și cuprinde îndrumări de bună practică privind formularea solicitărilor de clarificări cât și a răspunsurilor asociate acestora, din perspectiva ambelor categorii de actori implicați : autorități/entități contractante și operatori economici.

Ghidul poate suporta modificări și completări bazate pe cazuri practice des întâlnite/jurisprudență, urmând ca informațiile să fie periodic supuse actualizării.

Persoanele interesate să formuleze propuneri și/sau observații cu privire la conţinutul acestui proiect, le vor transmite la adresa de e-mail: grup.dcms@anap.gov.ro până la data de 15.05.2020.

Ghidul privind gestionarea de către autoritățile/entitățile contractante a solicitărilor de clarificări și a răspunsurilor asociate acestora în cadrul procedurilor de atribuire – DRAFT

Biroul de Presă

29 aprilie 2020

 

 

Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.
Facebook
Procurement Paper
Statistici:
Flag Counter
Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.