Calendar

June 2024
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

15 Februarie 2014 – O zi memorabilă în Istoria Achiziţiilor Publice din România

16 Februarie 2014

 

În ziua de Sâmbătă, 15 Februarie 2014, a avut loc cursul festiv al programului în premieră naţională de Formare Experţi în Achiziţii Publice, susţinut la Facultatea de Ştiinţe Administrative şi Juridice Braşov, din cadrul Universităţii Spiru Haret.

 

 

La sediul, din strada Turnului nr. 7, Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrativ Braşov din cadrul Universităţii Spiru Haret, în prezenţa unei părţi a primei serii de cursanţi ai programului de formare continuă “Formare de Experţi în Achiziţii Publice”, prezidiul format atât din cadre didactice din cadrul U.S.H. cât şi din reprezentantul S.E.A.P. (prezenţi doar o parte dintre cei nouă profesori ori lectori sau practicieni de renume naţional şi internaţional care vor asigura desfăşurarea acestui curs la cote profesionale de înaltă ţinută, pe care îi veţi recunoaşte în poza de mai sus, în ordine, de la stânga la dreapta) format din :

– Lect. univ. dr. Arişanu Aurel – Elemente de marketing: analiza pieţei, analiza nevoilor ;

– Conf.univ.dr. Weber Florentina Iuliana – Tehnici de negociere

– Lect. univ. dr. Ştefu Ioan – Management public. Implementarea procedurilor interne pentru achiziţii publice

– Dipl. ing. – expert în achiziţii publice – Slimac Ovidiu Doru – Pregătirea documentaţiilor, particularităţi şi aspecte practice

– Lect. univ. dr. Şerban Cernat Claudia – Tehnici şi metode aplicate în decizia administrativă

a prezentat în cadrul cursului festiv, cu ocazia lansării în premieră naţională a acestui tip de curs postuniversitar, care nu mai are echivalent în România, programa, orarul, modul de desfăşurare a cursului şi alte detalii administrative şi de ordin academic.

 

 

Prezenţa în număr mare la această festivitate se datorează nu doar prestigiului de care se bucură corpul profesoral ce va preda cele 9 discipline cât şi dorinţei de a deveni parte a unui corp de elită al specialiştilor experţi în achiziţii publice, care se va putea defini ca meserie liberală într-un viitor cât mai apropiat.

 

Materiile ce se vor preda şi titularii disciplinelor sunt prezentate în cele ce urmează :

 

Nr. crt.

Disciplina

Titulari disciplină

1 Tehnici şi metode aplicate în decizia administrativă Lect. univ. dr. Şerban Cernat Claudia
2 Cadrul legal al achiziţiilor publice. Aspecte de drept comparat Conf. univ. dr. Burada Corneliu
3 Specificul contractelor de achiziţii publice, concesiune, parteneriat public-privat Lect. univ. dr. Măgureanu Alexandru Florin
4 Studiul procedurilor de achiziţie publică Master Morel EmmanuelFormator autorizat CNFPA (ANC) – expert în achiziţii publice
5 Pregătirea documentaţiilor, particularităţi şi aspecte practice Dipl. ing. Slimac Ovidiu Doru – expert în achiziţii publice
6 Elemente de marketing: analiza pieţei, analiza nevoilor Lect. univ. dr. Arişanu Aurel
7 Managementul proiectelor Master  Ec. Ţaţa Marian Ioan – expert în finanţări europene
8 Management public. Implementarea procedurilor interne pentru achiziţii publice Lect. univ. dr. Ştefu Ioan
9 Tehnici de negociere Conf. univ. dr.  Weber Florentina Iuliana

 

Sindicatul Naţional al Specialiştilor Experţi în Achiziţii Publice le mulţumeşte cursanţilor pentru prezenţa domniilor lor la acest curs festiv (participare ce a acoperit arealul a 6 regiuni din România) şi le urează succes în activitatea lor personală, profesională şi nu în ultimul rând educaţională.

 

 

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.

Facebook

Procurement Paper

Statistici:

Flag Counter

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.