Calendar

September 2022
M T W T F S S
« Feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

Mircea Chira

Despre mine

 Sunt un om plin de energie care nu se dă niciodată bătut.


Image and video hosting by TinyPic

Numele meu este Chira Ioan Mircea şi îmi place să inspir şi să motivez oamenii. Îmi place natura umană, îmi place să construiesc şi să lucrez cu oamenii.

 

Până în prezent nu am avut nici un eşec doar feedback – uri ca urmare la ceea ce am făcut sau nu am făcut.

 

Consider că viaţa este frumoasă şi merită trăită din plin şi eu obişnuiesc să mă bucur de ea în fiecare clipă.

 

Am foarte multe visuri şi multe din visurile mele sau transformat în obiective. La mine un vis se transformă în obiectiv atunci când hotărăsc un termen limită pentru îndeplinirea lui.

Unul dintre visele mele care şi-au atins termenul limită şi a devenit realitate este acest site prin care vreau să împărtăşesc la cât mai mulţi oameni din experienţa şi cunoştinţele mele.

 

Eu sunt un antrenor într-ale vieţii care inspiră şi motivează oamenii, îi fac să se gândească la menirea lor pe acest pământ, îi ajut să îşi transforme visele în obiective, le arăt că nimic nu este imposibil.

Viaţa este un dar de la Dumnezeu şi nu merită irosită cu lucruri banale. Consider că fiecare dintre noi trebuie să îşi cunoască propria misiune pe care o are în această viaţă şi să şi-o îndeplinească. Altfel a trăit degeaba.

 

Toate marile realizări şi marile genii ale omeniri şi-au descoperit vocaţia, şi-au atins apogeul după vârsta de 40 de ani, vârsta biologică la care mă aflu eu acum. În aceşti ani am acumulat trăiri şi experienţă cât pentru 400 de ani.

 

Nu obişnuiesc „să merg cu turma” pentru că aşa îmi este firea şi structura. Cred că fiecare om este o entitate unică şi irepetabilă. În fiecare om se află o scânteie divină, un pic de divinitate. Sarcina mea şi a fiecăruia este de a face ca această scânteie să lumineze.

 

Te rog frumos să îmi împărtăşeşti şi mie şi miilor de cititori ai acestui site din experienţa şi cunoştinţele tale. Vreau să te cunosc şi să învăţ de la tine.

 

Îţi mulţumesc din suflet că ai avut răbdare şi interes să citeşti până aici iar dacă vrei un c.v. de al meu „mai standard”, un fel de sinteză de sinteză despre mine şi experienţa mea dă clik aici.

 

PS. Vreau dacă tot suntem prieteni să mai împărtăşesc cu tine un vis cu termen limită. Până în data de 25 decembrie 2015 cel puţin 3000 de oameni vor crede şi vor afirma cu tărie că eu Chira Ioan Mircea sunt cel mai eficient şi valoros antrenor motivaţional din România.

 

 

 

 

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.

Facebook

Procurement Paper

Statistici:

Flag Counter

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.