Calendar

June 2024
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

Am luat aur la Olimpiada Internaţională de Mate ! Aşa, şi ?

September 21 · Started by Ovidiu Slimac

ora : 10 deîmpărţit la 58

Sînt vreo şase. Cinci băieţi si-o fată. Doi dintre ei au benoacle.”Feţe de tocilari”, aşa gîndeşte lumea despre ei ! Plus vreo doi-trei profesori, dintr-ăia de au 15şpe milioane de lei vechi si halesc conserve în deplasările peste graniţă, ca să pună deoparte diurna şi s-o utilizeze la “trei stele”, ultra all inclusive, în Grecia, alături de soţia sa, o “mîhnită” de profă de biologie.

La aeroport nu-i bagă nimeni în seamă, dar deasupra capului, unul dintre dascăli ţine o tăblie pe care scrie : “România”.
Aeroportul se întrebă : “Ce e, mă, cu amărîţii ăştia ?” Au nişte tricouri galbene pe ei, iar la gît le atîrnă medalii. La unii, de aur. “Dacă sînt sportivi, de ce dracu nu e ciorchinele de camere TV pe ei ?” continuă întrebările. Aaaa, uite, au şi-un steag. Un tricolor ! Cînd îl afişează, o fac cu mîndrie. “Bă, esti nebun ?! Ăştia chiar mai cred în chestia asta cu reprezentarea cu cinste a ţării, cu … Cine naiba sînt ?”
Da, chiar aşa, cine naiba sînt de nu-i bagă nimeni în seamă, în afară de rude ?

Mai multe aflaţi aici

Două medalii de aur luate în Argentina, la Mar del Plata, la cea de-a 53-a ediţie.
Pe cine interesează, însă, o astfel de ştire ?
În ţară avem 120.000 de nebacalaureaţi. “Pacyno” se dă cu gel cînd merge să afle rezultatele la BAC. La Iaşi, de trei ani, la acelaşi liceu, NIMENI n-a luat examenul. Iar noi vorbim despre nişte puşti de 16-18 ani care uimesc lumea !
Gata, şi aşa povestea e cam lungă … Apropo, aţi aflat că nea Gigi s-a suit pe maşină şi-a dirijat circulaţia, la trei dimineaţa, în Mamaia ? Wow (Adicătelea Ouau !) …

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.

Facebook

Procurement Paper

Statistici:

Flag Counter

Question Pro

QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.