DE INTERES – Demo pentru noua platforma – SICAP

9 August 2017, Sursa : https://www.e-licitatie.ro

 

Dragi colegi profesioniști, experți / amatori în achiziții (publice),

Incepand cu data de 07.08.2017 se afla la dispozitia dumneavoastra pentru testare noul Sistem Electronic de Achizitii Publice accesibil in sectiunea SICAP DEMO pe www.e-licitatie.ro .

Mentionam faptul ca pe langa modulele accesibile din data de 24.05.2017 au fost introduse functionalitati noi pentru procedurile de atribuire precum licitatia deschisa, licitatia restransa, procedura simplificata, cererea de oferta, concursul de solutii si concesionarea.

In acest sens poate fi testat intregul flux de derulare al procedurii de atribuire.
Mentionam faptul ca vom anunta utilizatorii e-licitatie despre noile functionalitati ale platformei de achizitii publice SICAP pe masura ce acestea vor fi disponibile spre testare publica.

Atentie: Procedurile de achizitie publica se vor desfasura in continuare, asa cum ati fost obisnuiti,  pe actualul S.E.A.P.(www.e-licitatie.ro)  iar certificatele digitale sau serviciile achizionate de catre operatorii economici pentru S.E.A.P. nu sufera modificari.

Asteptam cu interes parerile si sugestiile dvs la adresa de email : office@sn-seap.ro / testare.sicap@e-licitatie.ro.

Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.
Facebook
Procurement Paper
Statistici:
Flag Counter
Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.