Calendar
July 2018
M T W T F S S
« Jun    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

Diseminarea informațiilor referitoare la procesul de achiziții publice către personalul principalilor actori ai sistemului de achiziție publică

Sursa : Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP), http://anap.gov.ro/

În cadrul proiectului SIPOCA 45 “Creșterea capacității administrative a ANAP și a instituțiilor publice responsabile pentru implementarea Strategiei naționale în domeniul achiziții publice”, Agenția Națională pentru Achiziții Publice organizează o serie de întâlniri, având ca principală temă diseminarea informațiilor cu privire la procesul de achiziții publice către personalul principalilor actori ai sistemului de achiziție publică.

 

Evenimentele sunt dedicate personalului de execuție și de conducere ai principalilor actori ai sistemului de achiziții publice, respectiv Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, Curtea de Conturi, Autoritatea de Audit șiConsiliul Superior al Magistraturii.

Între 30 octombrie și 13 decembrie sunt programate să se desfășoare trei sesiuni de diseminare a informațiilor cu privire la procesul de achiziții publice. Toate cele trei sesiuni de diseminare vor avea loc la București, cea de-a treia vizând participarea personalului din cadrul instituțiilor menționate mai sus din regiunea de dezvoltare București/Ilfov. Durata unei sesiuni este de două zile.

Toate întâlnirile organizate în cadrul proiectului SIPOCA 45 au la bază principii orizontale privind egalitatea de șanse, nediscriminarea și egalitatea de gen: promovarea egalității de șanse între femei și bărbați, a egalității de șanse pentru toți, fără discriminare în funcție de gen, rasă, origine etnică, religie, handicap, vârstă, orientare sexuală.

Cheltuielile aferente organizării sesiunilor de diseminare pentru participanții din cadrul grupului țintă vor fi suportate prin proiectul SIPOCA 45.

Pentru mai multe informații cu privire la metoda de înscriere precum și calendarul stabilit, vă rugăm să consultați anexa atașată (link).

Biroul de Presă

25 octombrie 2017

Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.
Facebook
Procurement Paper
Statistici:
Flag Counter
Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.