Calendar
July 2020
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

Îndrumar Metodologic pentru formularea criteriilor legate de standarde în documentațiile de atribuire

1 Iulie 2019, Sursa : Agenția Națională pentru Achiziții Publice

 

Agenția Națională pentru Achiziții Publice lansează în consultare publică Proiectul de Îndrumar Metodologic pentru formularea criteriilor legate de standarde în documentațiile de atribuire.

Documentul elaborat oferă îndrumări specialiștilor din cadrul autorităților contractante în utilizarea și formularea adecvată a cerințelor de calificare legate de respectarea de către operatorii economici a unor standarde pentru sisteme de management al calității, management de mediu sau alte sisteme de management precum și la definirea specificaţiilor tehnice din caietul de sarcini, prin referire la standarde.

Precizăm că acest material a fost realizat în cadrul campaniei de profesionalizare a specialiștilor în achiziții publice, în vederea dezvoltării capacității autorităților contractante pe acest segment.

Eventualele propuneri/observații pot fi transmite până la data de 12 iulie 2019 la adresa de e-mail grup.dcms@anap.gov.ro .

Consultă document

Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.
Facebook
Procurement Paper
Statistici:
Flag Counter
Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.