Calendar
July 2018
M T W T F S S
« Jun    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

SICAP – ”minune, e în prenatal” !

De interes – Testare SICAP

24 Mai 2017, Sursa : AADR, http://www.e-licitatie.ro

Subiect Data postare Stare
DE INTERES – Demo pentru noua platforma SEAP 24.05.2017 19:44 Postata
Vizualizare noutate
  Titlu: De interes – Testare SICAP Data crearii: 24.05.2017
  Descriere:
Am lansat spre testare noul sistem electronic de achizitii publice disponibil in sectiunea SICAP DEMO. Pentru verificarea si testarea functionalitatilor acestuia va trebui sa va inregistrati accesand sectiunea SICAP DEMO – INREGISTRARE unde veti selecta tipul de entitate dorit de dumneavoastra . Fiind vorba despre o aplicatie de testare, dupa inregistrare veti putea sa va logati cu contul de utilizator si parola alese de dvs. fara sa trebuiasca sa instalati un certificat digital.
Asteptam cu nerabdare sugestiile dvs la adresa de email testare.sicap@e-licitatie.ro.
Precizam faptul ca, in viitorul apropiat, vom transmite spre testare publica si celelalte functionalitati ale acestui nou sistem.
Pana atunci insa, procedurile de atribuire se vor desfasura in continuare, asa cum ati fost obisnuiti, pe actualul S.E.A.P. iar certificatele digitale sau serviciile achizionate de catre operatorii economici pentru S.E.A.P. nu sufera modificari.
Mentionam, de asemenea, faptul ca autoritatile contractante si operatorii economici care sunt inregistrati in S.E.A.P. pot consulta materialele explicative in format video si pdf despre noul sistem accesand linkul: Instruire SICAP – https://instruire.sicap.e-licitatie.ro cu contul si parola pe care le folosesc la logarea S.E.A.P.

 

Detaliu notificare de sistem
Subiect: DE INTERES – Demo pentru noua platforma SEAP
Stare: Postata
Data postare: 24.05.2017 19:44
Nume destinatar: Autoritate contractantă / Operator economic
Email destinatar: e-mail
Tipul notificarii: Administrativ
Continut:
Dragi utilizatori,

Incepand cu data de 21.05.2017 se afla la dispozitia dumneavoastra pentru testare noul Sistem Electronic de Achizitii Publice accesibil in sectiunea SICAP DEMO pe www.e-licitatie.ro .Pentru verificarea si testarea functionalitatilor disponibile in acest moment, va fi necesar sa va inregistrati accesand sectiunea SICAP DEMO – INREGISTRARE unde puteti selecta tipul de entitate dorit de dumneavoastra. Fiind vorba despre o aplicatie de testare, dupa inregistrare, veti putea sa va logati cu credentialele alese de dvs. fara sa fie necesara instalarea unui certificat digital.
Autoritatile contractante si operatorii economici care sunt inregistrati in S.E.A.P. pot consulta materialele explicative in format video si pdf despre noul sistem accesand linkul: Instruire SICAP – https://instruire.sicap.e-licitatie.ro cu contul utilizator si parola de acces pe care le folosesc la logarea pe www.e-licitatie.ro.
Mentionam faptul ca vom anunta utilizatorii e-licitatie despre noi functionalitati ale platformei de achizitii publice SICAP pe masura ce acestea vor fi disponibile spre testare publica.
Atentie: Procedurile de achizitie publica se vor desfasura in continuare, asa cum ati fost obisnuiti, pe actualul S.E.A.P.(www.e-licitatie.ro) iar certificatele digitale sau serviciile achizionate de catre operatorii economici pentru S.E.A.P. nu sufera modificari.

Asteptam cu interes parerile si sugestiile dvs la adresa de email testare.sicap@e-licitatie.ro.

Preludiu :

DEMO pentru noua platforma SEAP 22.05.2017 16:34
Descriere: Urmare a proiectului cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala de extindere a S.E.A.P. denumit ”Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (S.I.C.A.P.)” propunem spre testare si acomodare urmatoarele module din cadrul noului sistem:
– Inregistrare in sistem
– Achizitii directe
– Plan Anual de Achizitii Publice
– Facturare electronica pentru operatorii economici.
Adresa pentru accesare varianta de test S.I.C.A.P. este: http://sicap.e-licitatie.ro
Pentru familiarizarea cu noua aplicatie, recomandam utilizatorilor nostri, autoritati contractante si operatori economici, consultarea materialelor explicative in format video si pdf, prin autentificarea cu credentialele (cont utilizator si parola) folosite in S.E.A.P. (varianta actuala a e-licitatie.ro), pe linkul: Instruire SICAP – https://instruire.sicap.e-licitatie.ro
Pentru verificarea functionalitatilor, va recomandam configurarea unui cont pe SICAP DEMO sau logarea cu datele din E-licitatie DEMO.
Scopul prezentei testari publice este de a verifica sistemul in mediul real de functionare, de a primi sugestii de la dumneavoastra, de a-l supune la teste de stres si de vulnerabilitati, toate acestea ducand la un sistem modern, flexibil, robust si cel putin la fel de sigur ca S.E.A.P.
In viitorul apropiat, vom scoate catre testare publica si restul de functionalitati ale sistemului S.I.C.A.P.
Pana la lansarea oficiala a noului sistem, procedurile de atribuire se vor desfasura in continuare pe sistemul actual S.E.A.P. e-licitatie.ro, urmand sa anuntam din timp schimbarea de aplicatie, avand in vedere acomodarea utilizatorilor cu noul mediu de lucru.
Asteptam sugestiile dvs la adresa: testare.sicap@e-licitatie.ro”

Adagio : Așteptăm, pe fiecare și pe toți cei interesați, care au reușit să acceseze ”demo-ul”, să ne transmită, atât părerea politicoasă cât și pe cea sinceră, la adresa : office@sn-seap.ro.

Vă asigurăm de toată discreția cuvenită, reacțiile, dumneavoastră la acest viitor nou-născut sistem, fiindu-ne necesare doar în vederea întocmirii unui punct de vedere unitar, fără a fi divulgată sursa, în numele Sindicatului Național S.E.A.P., pentru Agenția Națională pentru Achiziții Publice (A.N.A.P.) strict în sensul îmbunătățirii, ușurării utilizării viitoare de către fiecare actor al piesei doi într-un balansoar, unul achizitor celălalt vânzător !

Vă mulțumim.

Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.
Facebook
Procurement Paper
Statistici:
Flag Counter
Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.