SOLIDARITATE SINDICALA

CATRE
SINDICATELE MEMBRE FGS FAMILIA


Stimati colegi,

 
Cele mai recente evenimente din viata politica, economica si sociala din tara noastra, care afecteaza in mod vadit drepturile si libertatile salariatilor, membrii nostri de sindicat, m-au indemnat sa fac acest apel catre dumneavoastra ca in ceasul al 12-lea sa ne unim, sa fim solidari si astfel, impreuna, sa ne recastigam drepturile si nu in ultimul rand demnitatea de lucrator.

 

Nu trebuie sa fim de acord cu modificarile Codului Fiscal care vor afecta veniturile lucratorilor si ne vor indrepta catre o inflatie galopanta ne va afecta traiul de zi cu zi.

 
Nu trebuie sa fim de acord nici cu modificarile la Legea 62/2011 cu privire la Dialogul Social ce vor face, practic, imposibila negocierea contractelor colective de munca la nivel de unitate dar si la nivel sectorial, aceasta insemnand desfiintarea sindicatelor si a sindicalismului in Romania.

 
Nu trebuie sa mai fim de acord sa acceptam sa fim “cobai” in experimente sociale de orice fel.

 
De aceea, dragi colegi, va rog sa va mobilizati, sa ne mobilizam, ca in data de 12 Decembrie 2017 sa participam impreuna cu colegii din Blocul National Sindical, la Bucuresti, la o manifestare de dezaprobare a actiunilor intreprinse de Guvernul Romaniei impotriva lucratorilor romani.

 
Cu consideratie,

 

FGS Familia
Presedinte
Gheorghe Balaceanu

 

Documente : Solidaritate Sindicala

Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.
Facebook
Procurement Paper
Statistici:
Flag Counter
Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.