Calendar
December 2020
M T W T F S S
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Aboneaza-te!

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru indraznet, introdu adresa ta de email mai jos. Un email de confirmare va fi trimis!

Sprijin pentru autoritățile care achiziționează măști

29 Octombrie 2020, Sursa: Agenția Națională pentru Achiziții Publice (A.N.A.P.)

Documentația standard de atribuire a acordului-cadru/contractului de achiziție publică/sectorială de măști de protecție

Cu scopul de a sprijini autoritățile/entitățile contractante în procesul de elaborare a documentației de atribuire având ca obiect achiziția de măști, Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) lansează în consultare publică documentația standard de atribuire a acordului-cadru/contractului de achiziție publică/sectorială de măști de protecție.

Ulterior finalizării procesului de consultare publică, ANAP va emite un Ordin cu privire la modul de formulare a cerințelor de calificare și a specificațiilor tehnice aferente achiziției de măști.

Conducerea ANAP consideră acest demers necesar, dat fiind faptul că în ultimele 8 luni, purtarea măștilor de protecție a devenit atât o măsură de siguranță împotriva răspândirii COVID-19, dar și o obligație legală.

Persoanele interesate să formuleze propuneri și/sau observații cu privire la conţinutul acestui proiect, le vor transmite la adresa de e-mail: transparenta.decizionala@anap.gov.ro.

Documente:

 Consultă proiect 

Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.
Facebook
Procurement Paper
Statistici:
Flag Counter
Question Pro
QuestionPro provides unparalleled insights and just launched enterprise features including Communities, Customer ExperienceWorkforce and Mobile.